ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

 monosi taratsas

Οι μονώσεις ταρατσών από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Στις monoseis-online, κατανοούμε πως οι μονώσεις ταρατσών είναι μια σημαντική επένδυση, ανεξάρτητα αν απευθύνεται σε ιδιώτη ή σε τεχνικό γραφείο. Υπάρχει μια στατιστική μέτρηση στον χώρο των κατασκευών: οι μονώσεις είναι το 1,8% της κατασκευαστικής επένδυσης και το 83% των προβληματικών αναφορών όλης της κατασκευής.

Όταν επικοινωνήσετε με τις monoseis-online το έργο σας θα είναι εγγυημένα εκτός αυτής της στατιστικής. Στις monoseis-online υπερηφανευόμαστε για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε:

• Πιστοποιημένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό
• Εξαιρετική συμβουλευτική πελατών
• Προϊόντα και εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας
• Διάγνωση του προβλήματος και μακροπρόθεσμες λύσεις για το έργο σας

Οι τεχνικοί μας είναι παθιασμένοι με την δουλειά τους και ολοκληρώνουν κάθε μόνωση ταράτσας σαν να ήταν στο δικό τους σπίτι. Με άριστη γνώση σχετικά με τα μονωτικά προϊόντα και τον τρόπο εφαρμογής τους, είναι αφοσιωμένοι στην ολοκλήρωση όλου του έργου στην ώρα που έχει συμφωνηθεί, τηρώντας αυστηρά τον προϋπολογισμό σας και εξασφαλίζοντας ότι η μόνωση αυτή θα σας προστατέψει την κατοικία για πολλά χρόνια.

Η ομάδα μας έχει εξειδικευμένη κατάρτιση από τις μεγαλύτερης εταιρείες προϊόντων μόνωσης όπως ISOMAT, SIKA, ESHA, DOW, KERAKOLL, NEOTEX, ALCHIMICA, MAPEI, BAUMIT, CERESIT, NANOPHOS, PENETRON και σας εγγυάται ότι θα σας προσφέρει την καλύτερη μακροπρόθεσμη λύση στεγανοποίησης για το έργο σας.

Οι εφαρμογές μας στις μονώσεις ταρατσών.

Η εταιρία monoseis-online δραστηριοποιείτε στην στεγάνωση και στην θερμομόνωση της ταράτσας. Οι υπηρεσίες μας κυμαίνονται από διορθωτικές επεμβάσεις έως ολοκαίνουργιες μονώσεις ταρατσών, είμαστε σε θέση να εγκαταστήσουμε οποιοδήποτε σύστημα θερμομόνωσης να προσδώσει στο έργο σας ασφάλεια και διαχρονικότητα.

Για νέες κατασκευές μπορούμε να βοηθήσουμε από το στάδιο του σχεδιασμού, προσδιορίζοντας την καλύτερη μακροπρόθεσμη λύση στεγανοποίησης για το έργο σας, παρέχοντας τεχνικές πληροφορίες για την αρχιτεκτονική του κτιρίου.

Σε σχέση με τις εργασίες αποκατάστασης, ομάδα εμπειρογνωμόνων μας έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις να προτείνουν μια λύση για όλα τα θέματα εξωτερικής στεγάνωσης.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις μονώσεις ταρατσών είμαστε στην διάθεση σας να σας απαντήσουμε τηλεφωνικά ή με online chat από το help desk της εταιρείας μας.