ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ MONOSEIS-ONLINE

monoseis autokinita

Ποίοι είμαστε στις monoseis-online.

Καλωσήλθατε στις monoseis-online! Εδώ θα βρείτε τους κατάλληλους επαγγελματίες μόνωσης που χρειάζεστε ώστε να μετρατρέψεται το σπίτι σας άτρωτο από τις καιρικές συνθήκες.
Οι monoseis-online είναι το τμήμα εφαρμογών της εταιρείας monotika-online. Ιδρυτές της εταιρείας είναι ο Παναγιώτης Χατζηεμμανουηλίδης, μηχανολόγος μηχανικός με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εμπορίας και εφαρμογής μονωτικών υλικών και ο Γιώργος Πολυχρονίου, σύμβουλος Green Building με εργασία στο παρελθόν σε μεγάλες εταιρίες μονωτικών υλικών και με εξειδίκευση στις μεθόδους θερμομόνωσης.

Δεν είναι όμως το πάθος του Γιώργου και του Παναγιώτη  που χαρακτηρίζουν την ποιότητα των μονώσεων μας. Είναι η επιλογή εξαιρετικών τεχνικών και η συνεχής εκπαίδευση τους σε νέες τεχνολογίες μονωτικών εφαρμογών. Πάνω από όλα είναι οι άνθρωποι, και πάνω σε αυτή την αξία εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες μας. Οι τεχνικοί μας, έρχονται χωρίς χρέωση να δουν το έργο σας και να σχηματίσουν μια εμπεριστατωμένη άποψη ιδίοις όμμασιν. Στην συνέχεια θα σας προτείνουν την πιο σωστά τεχνικά λύση για το πρόβλημα σας αλλά και για τα χρήματα που διαθέτετε για το έργο.

Όμως αυτό που πραγματικά μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας, είναι οι τεχνικές συμβουλές που δίνουμε προς εσάς. Συμβουλές που πηγάζουν από την ολοκλήρωση πολύ δύσκολων έργων μόνωσης που έχουμε αναλάβει και έχουμε διεκπαιρεώσει με επιτυχία  όλα αυτά τα χρόνια. Γι΄αυτό τον λόγο, έχουμε δημιουργήσει μια online πλατφόρμα εξυπηρέτησης όπου σας απαντάμε την ίδια στιγμή σε οποιαδήποτε ερώτηση για τις μονώσεις και τα υλικά και σας συμβουλεύουμε για την σωστή μόνωση που πρέπει να εφαρμόσετε στο έργο σας.

Οι αρχές μας είναι αυτές που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε:

Ο πελάτης μας χρειάζεται: οι μονώσεις είναι ένας τομέας στις κατασκευές που συνεχώς εξελίσσετε. Νέες τεχνολογίες εφαρμόζονται και δημιουργούνται νέα προϊόντα, κάτι που κάνει τον κάθε πελάτη να μην μπορεί να παρακολουθήσει όλες αυτές τις εξελίξεις. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τα ίδια τα εργοστάσια που παράγουν τα μονωτικά υλικά, με αποτέλεσμα να μπορούμε κι εμείς με την σειρά μας να ενημερώνουμε τους πελάτες μας.

Επιτυχία της μόνωσης μέσω της τελειότητας: οι μονώσεις που εφαρμόζουμε αγγίζουν την τελειότητα, με αποτέλεσμα την μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής τους.

Εμπιστοσύνη στους τεχνικούς μας: οι τεχνικοί μας, εργάζονται ακατάπαυστα και αποκλειστικά στις μονώσεις, κάτι που τους δίνει τεράστια γνώση και εμπειρία για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατασκευή ή επιδιόρθωση μόνωσης.

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τις μονώσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας.