ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

 

elaioxromatismoi

Ελαιοχρωματισμοί και βαφές κτηρίων από τους τεχνικούς μας.

Οι ελαιοχρωματισμοί στις monoseis-online είναι άλλη μια εγγυημένη υπηρεσία που προσφέρουμε. Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες βαφών σε:

  • Μονοκατοικίες
  • Διαμερίσματα πολυκατοικιών
  • Επαγγελματικούς χώρους
  • Κτίρια

Αν επιθυμείτε το φρεσκάρισμα ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας, αν κατασκευάζεται νέα κατοικία, η monoseis-online με την τεχνογνωσία που διαθέτει μπορεί να σας βοηθήσει . Οι τεχνικές και τα υλικά που εφαρμόζουμε, εκτός από την ανανέωση που θα προσφέρουν στον χώρο σας, θα τον προστατέψουν από μούχλες, θα τον θερμομονώσουν και θα τον προστατέψουν από υγρασίες. Στις monoseis-online δεν βάφουμε απλά τους τοίχους σας, τους ανανεώνουμε και τους θωρακίζουμε ώστε οι βαφές να διατηρηθούν αναλλοίωτες για πολλά χρόνια.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ & ΒΑΦΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΤΗΡΙΩΝ

ΒΑΦΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ
ΒΑΦΕΣ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΕΣ
ΒΑΦΕΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΕΣ
ΒΑΦΕΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ
ΒΑΦΕΣ ΦΩΤΟΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΕΣ
ΒΑΦΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΝΕΟΥΣΕΣ

Αναλαμβάνουμε την εφαρμογή των βαφών προστασίας του κτιρίου σας με τα κορυφαία υλικά της αγοράς, προκειμένου να δώσουμε λύσεις για την αισθητική αναβάθμιση και ανακαίνιση του χώρου σας με απεριόριστες χρωματικές επιλογές.
Την προστασία από μούχλες, μύκητες και υγρασίες από συμπυκνώσεις υδρατμών και ανερχόμενης υγρασίας, την θερμική μόνωση με ειδικές βαφές νανοτεχνολογίας και κεραμικών σφαιριδίων.
Την βαφή και προστασία κατασκευών από διάβρωση , ενανθράκωση καθώς και την προστασία από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Καλέστε μας για να επισκεφθούμε τον χώρο σας δωρεάν και να σας προτείνουμε με τους έμπειρους τεχνικούς μας τα κατάλληλα υλικά για την βαφή και προστασία του χώρου σας.

Μην ξεχνάτε πως οι ελαιοχρωματισμοί δεν είναι ένα απλό βάψιμο τοίχων.