ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

exoteriki thermomonosi2

 

Εξωτερική θερμομόνωση, τι πρέπει να γνωρίζετε.

Η εξωτερική θερμομόνωση μπορεί να τοποθετηθεί σε παλαιά αλλά και σε νέα κτήρια.

Η εξωτερική θερμομόνωση αποτελείτε από ένα στέρεο θερμο- μονωτικό υλικό που προσκολλάται στην εξωτερική πλευρά των τοίχων και καλύπτεται με ένα προστατευτικό επίχρισμα. Είναι κατάλληλο για κτίρια με μεγάλη θερμική απώλεια.  Ένα σχεδιασμένα να αντέχουν στην φθορά του χρόνου και η επισκευή τους είναι πολύ απλή. Είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη προστασία του σπιτιού σας από τη ζέστη και το κρύο.

Η εταιρία μας διαθέτει συστήματα εξωτερική θερμομόνωσης από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κλάδου. Τα συστήματα που εφαρμόζουμε έχουν από τον κατασκευαστή εγγύηση 10 ετών ενώ το προσδόκιμο ζωής που δίνουν οι κατασκευαστές είναι πάνω από 30 έτη

Η διαδικασία που ακολουθείτε για την εφαρμογή σε παλαιά κτίρια είναι η εξής. Πρώτα από όλα αφαιρείτε ότι έρχεται σε επαφή με τον τοίχο (air-contition, φωτιστικά κ.α.). Οι μονωτικές πλάκες στην συνέχεια επικολλούνται στον τοίχο,  μηχανικά με συνδέσμους και με ειδική κόλλα. Στην συνέχεια εφαρμόζεται επίχρισμα μαζί με υαλόπλεγμα ώστε να προστατεύσει τις μονωτικές πλάκες και μετά βάφεται με χρώμα  ή έγχρωμο σοβά της επιλογής σας. Στο τέλος επανατοποθετούνται πάλι ότι ήταν είχαν αφαιρεθεί αρχικά.

Ο χρόνος που χρειάζεται για ένα σπίτι περίπου 100 τ.μ. είναι 9 με 10  εργάσιμες ημέρες σε διάστημα 2 έως 3 εβδομάδων ώστε να καταστεί δυνατή η ξήρανση των υλικών. Όλα αυτά για να επιτύχουν προϋποθέτει ότι πρώτα έχετε απευθυνθεί σε εξειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα στην θερμομόνωση.

Oι τεχνικοί της εταιρίας μας είναι πιστοποιημένοι εφαρμοστές από τα εργοστάσια που παράγουν τα υλικά και ενημερώνονται σε εξειδικευμένα σεμινάρια για την εξέλιξη των υλικών και τις νέες εφαρμογές τους. Αν επιθυμείτε την θερμομόνωση του σπιτιού σας επικοινωνήστε μαζί μας και ένας τεχνικός μας μπορεί να έρθει χωρίς χρέωση στον χώρο το έργου, να σας συμβουλέψει και να σας απαντήσει σε όλες τις απορίες σας.

 Θετικά εξωτερικής θερμομόνωσης:

  • Καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου γιατί το περιβάλλει εξωτερικά χωρίς διακοπές και θερμογέφυρες..
  • Εκμεταλλεύεται στον μέγιστο βαθμό την θερμοχωρητικότητα των τοίχων.
  • Καλύπτει ρωγμές ή ατέλειες των τοίχων.
  • Τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής

Διαβάστε εδώ για την εσωτερική θερμομόνωση.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εξωτερική θερμομόνωση είμαστε στην διάθεση σας να σας απαντήσουμε τηλεφωνικά ή με online chat από το help desk της εταιρείας μας.