ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

 

esoteriki thermomonosi

Τι είναι η εσωτερική θερμομόνωση.

Θέλετε μια πιο εύκολη λύση για την θερμομόνωση του σπιτιού σας; Θέλετε να αποφύγετε την εξωτερική σκαλωσιά όλου του κτηρίου που απαιτεί η εξωτερική θερμομόνωση;  Κατοικείται σε πολυκατοικία όπου δεν υπάρχει συγκατάθεση όλων των ενοίκων για την θερμομόνωση του κτηρίου; Το ότι αντιμετωπίζετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα ή συντρέχουν όλοι μαζί δεν σημαίνει πως θα συνεχίζεται να βράζεται κάθε καλοκαίρι και να παγώνετε όλο τον χειμώνα. Μην ανησυχείτε. Η εσωτερική θερμομόνωση είναι μια ενδεδειγμένη λύση για εσάς.

Εφαρμογές εσωτερικής θερμομόνωσης.

Η εσωτερική θερμομόνωση εφαρμόζεται εσωτερικά των τοίχων του κτιρίου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα μόνο διαμέρισμα του κτηρίου καθώς επίσης και όλες τις εποχές του χρόνου.

Υπάρχουν δύο τρόποι εφαρμογής της. Μπορεί να εφαρμοστούν είτε με ειδικές θερμομονωτικές βαφές με βάση την νανοτεχνολογία και τα κεραμικά σφαιρίδια,  είτε με πλάκες θερμομονωτικές σε διάφορα πάχη και επικαλύψεις που επικολούντε  στους τοίχους

Οι θερμομονωτικές πλάκες μπορεί να έχουν λεπτό πάχος όπως η πλάκες depron. Σε αυτή την περίπτωση το πάχος όλης της μόνωσης είναι ίσο με το πάχος του σοβατεπιού και των ηλεκτρικών πριζών. Για αυτό τον λόγο δεν απαιτείτε χρησιμοποίηση ηλεκτρολόγου για την μετακίνηση των πριζών.

Θετικά εσωτερικής θερμομόνωσης:

  • Δεν χρειάζεται σύμφωνη γνώμη των άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας.
  • Εφαρμόζεται όλο τον χρόνο.
  • Δεν επηρεάζετε από τις καιρικές συνθήκες βροχή ήλιο παγετό κλπ.
  • Δεν αλλάζει την οπτική εικόνα του κτιρίου.
  • Το κτίριο εσωτερικά θερμαίνεται πολύ πιο γρήγορα τον χειμώνα.

Αρνητικά εσωτερικής θερμομόνωσης:

  • Δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγρασίας εάν προέρχονται από την εξωτερική πλευρά του τοίχου  .
  • Επηρεάζει την χρήση των χώρων του σπιτιού για το διάστημα της τοποθέτησης της.
  • Δεν εκμεταλλεύεται καθόλου την θερμοχωρητικότητα των τοίχων.

Διαβάστε εδώ για την εξωτερική θερμομόνωση.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εσωτερική θερμομόνωση είμαστε στην διάθεση σας να σας απαντήσουμε τηλεφωνικά ή με online chat από το help desk της εταιρείας μας.